Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Емилия се страхувала от старостта

отпечатай новината

26.03.2010 11:00 | Видян 15317 пъти

Емилия се страхувала от старостта

21 март бе двоен празник за фолк дивата Емилия - на връх рождения си ден тя направи промоция на новия си албум.

Предаването "Горещо" ще покаже тази събота как певицата отпразнува рождения си ден, кои нейни колеги и колежки присъстваха, какво й пожелаха и какво сподели в първото голямо телевизионно интервю любимият на Емилия - Коко Динев.

Емилия призна, че планира заслужената си почивка през следващите седмици и разкрива, че смята да я прекара със сина си Иван и Коко Динев. „Искам да бъда щастлива! А аз мога да бъда щастлива само ако пея и ако съм влюбена!"

Спомня ли си Емилия каква е била преди девет години в началото на кариерата си?

„Една свита, не можех да кажа две думи на кръст! От провинцията идвам в големия град, бях на 17-18 години, току-що завършила музикалното училище, което музикално училище още по-скромна ме направи, защото там беше като казарма! Затова бях по-свита, по-резервирана, но после някак си животът те хваща и започваш и да бърбориш. Сега пък много бърборя - това пък вече не си харесвам! Не млъквам!".

А каква ще бъде Емилия след девет години?

„Коко ще бъде с бастун, аз ще бъда по-стара... Това е в кръга на майтапа! За мен това е много време!... Много ме е страх от старостта!"

„Ще й пожелая да е все така хубава и добра майка. И да е така щастлива - това ме прави мен щастлив, щом успявам да я поддържам нея в такава светлина!" - казва Коко Динев.

За пръв път пред камера мъжът до Емилия говори за личния си живот и разбулва мистерията имало ли е тайна сватба: „Не, нямаме брак! Така решихме, че е по-добре да нямаме брак, защото, ако имаме, това може повече да ни обремени! Така мисля, че е по-добре!"

Тиражираната информация, че я е завел в Дубай бе опровергана лично от самия него: „Аз в Дубай не бях - тя беше сама. Питай я с кой е била! Аз си бях тук - имам доста работа напоследък покрай „Локомотив" и бизнеса ми и не мога да отсъствам!"

Коко Динев споделя, че се надява бъдещето на сина му да е футболът:

„Иван вече расте и се подготвя да играе футбол. С топката е добре - вече ритаме вкъщи на двора, имаме врати..."

А какво мисли Емилия по въпроса?

„На едно мнение сме! Искаме да стигнем до там ние вече да сме поостаряли, а него да го продадем в Реал Мадрид!"

Промоцията на новия албум на Емилия бе уважена от много нейни колеги и колежки - нещо не много често срещано в тези среди. За да я поздравят там бяха Галена, Милко Калайджиев, Елена Паришева, Джена, Мария, Андреа, Камелия и много други.

„Горещо", събота, 27 март 2010г., 22:00 часа, Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !