Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Орлин Орлинов: Никога не съм я удрял...докосвал съм я само по-интимно!

отпечатай новината

31.03.2010 15:20 | Видян 7215 пъти

Орлин Орлинов: Никога не съм я удрял...докосвал съм я само по-интимно!

Двадесет и една годишният футболист, набеден за бияч на жени – Орлин Орлинов, направи първото си телевизионно интервю в „Шоуто на Иван & Андрей”. Той категорично отрече да е удрял подгласничката в конкурса „Мис Силикон” – Катрин Вачева. Спортистът твърди, че по принцип би ударил жена, както всеки би направил при определени условия, но може да се контролира. Орлинов се оправда, че зловещата снимка, която Вачева тиражира в медиите, не е в следствие на побой, който той й е нанесъл. Тъй като три пъти му е чупен носа и има опит с подобни травми, Орлинов има съмнение, че снимката е от пластична операция на носа, която тя преди време си е правила. Младежът обясни, че се е запознал във фейсбук с двадесет и седем годишната Катрин. Виждали са се общо два пъти и още на първата им среща са спали заедно. В своя защита Орлинов обясни, че не живее на случайно място и камери са заснели как тя си тръгва непокътната от дома му. Скандалният футболист каза, че не познава и Петя Вълчанова, с чийто побой отново се свързва името му. Отрече да е имал сексуална връзка с фризьора си Конда Кондов, както и спекулациите, че е бисексуален. Интересна връзка по случая има и треньорът на „Славия” – Венци Стефанов, който смело обяви в медиите, че мястото на Орлинов е в затвора. Минути преди полицията да нахлуе в дома на Орлин, Стефанов му се обажда, знаейки, за приближаващите патрули. След двадесет и четири часов престой в Шесто районно, Орлин Орлинов остава невинен до доказване на противното.
По-късно в студиото на Иван & Андрей се присъедини и изпълнителят на емблематичното парче „Пирамиди, фараони..” - Володя Стоянов. Войводата разказа истории от славното си минало, когато е пял на известни бизнесмени от подземния свят. Даже пази свой микрофон, надупчен при престрелка в ресторант, където е забавлявал подземния бос Фатик. Пял е на покойния Жоро Илиев. Имал е фен със сабя и такъв, който е влязъл в заведение с кон. Чудатият клиент поръчал тройка кебапчета за коня и двойна мастика за себе си, разказва певецът, за който България е като „Дивия запад”. Володя се похвали, че притежава сто доларова банкнота с автограф лично от любимецът му Христо Стойчков. В дома си в Петрич пази и подарена му лично от Стефка Костадинова бутилка бяло вино с нейния облик. Хайдутинът с меден глас показа и своите моделиерски умения и нарисува скица на рокля за беквокалистката на шоуто Веси. Освен това той пя, свири и накрая зарадва двамата водещи като им подари многолитрова бутилка с руйно македонско червено вино.
Днес в шоуто ще гостува мъжът, който е изкушение за едни от най-красивите българки – Христо Сираков, известен още с прозвището „Ицо 100-те манекенки”. Иван & Андрей ще си поговорят с така желаният бизнесмен за жените, данък „Лукс”, както и за произшествията в живота му.
Двамата водещи ще посрещнат и най-младия дует в поп-фолка – Дебора и Кристияна, които носят Иван & Андрей между краката си. За какво точно става въпрос ще стане ясно в шоуто довечера.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !