Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

МВР шефът се обяви срещу „Big Brother”

отпечатай новината

13.04.2010 16:15 | Видян 5610 пъти | Гласували 2

МВР шефът се обяви срещу „Big Brother”

Вътрешният министър Цветанов Цветанов се обяви срещу предаването „Биг Брадър". Според него това, което се излъчва в момента не е редно да бъде гледано, съобщава dir.bg.

„Трябва да има активна гражданска позиция, когато говорим за възпитание, за ценности", заяви още Цветанов. Аз не гледам Биг Брадър, защото не смятам, че това е предаване, което заслужава да бъде гледано и такива предавания ни отдалечават от ценностите, посочи още той.

„Няма нещо, което да даде позитивното в обществото, няма нещо, което да даде възпитателния ефект, който според мен трябва да се цели от всяко едно предаване", убеден е още вътрешният министър.

Цветан Цветанов изрази надежда, че СЕМ ще провери повече активност по отношение на подобни предавания. Той очаква и повече активност и в обществото срещу такива програми.

„Смятам, че сме длъжни да променим това, което наблюдаваме днес", каза още вътрешният министър в интервю по време участието си в кръгла маса „Заедно срещу насилието", организирана от женската организация на ГЕРБ.

Междувременно в Къщата вчера най-агресивният съквартирант Стоян Шопов разкървави устата на Цветелин Цветанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !