Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Теодора с клип на сингъла Sex

отпечатай новината

14.03.2008 11:53 | Видян 18245 пъти | Гласували 6

Теодора с клип на сингъла Sex

След „Шумно ли го правя” примата на „Диапазон рекърдс" Теодора продължава в същия палав  ритъм и направи клип на парчето “SEX”.

Видеореализацията се осъществи в луксозния хотел „Casa Domini” в Рибарица. Специален шоурум за мебели на престижната световна марка „Дориан” бе любезно предоставен за снимките. Нажежаващата обстановка на петте апартамента – също терен за видеото, допринесе за секси съблазнителните кадри, отговарящи на името на парчето.

В провокативния клип синеоката красавица се превъплъщава в страстна изкусителка, която поразява мъжете със своя чар. Тя има изпипан план, който работи безотказно с всяка нейна жертва.  Прелъстен, „използван” и изоставен мъжът умира след миговете, прекарани с нея. Всичко това в романтичната обстановка сред ягоди, шампанско и свещи. Теодора до такава степен влудява мъжа, че от ласките й той остава бездиханен. И така историята се повтаря… Цели три пъти!!!

Певицата сменя четири визии, всички те съобразени с текста и ритъма на парчето.
 „Компания” й правят манекени от две модни агенции. Нормално, повечето кадри са интимни и провокативни! С всеки мъж Теодора е различна и еднаква! Интригата в „SEX” е пълна, страстите са навсякъде, а интимността струи във въздуха.


„Атмосферата е толкова сгъстена от еротика, че направо пари" – сподели Теодора след снимките.

"Вярно, че снимачния ден продължи 15 часа и целият екип се умори доста, но си заслужаваше. Момчетата се справиха блестящо с ролите си. Налагаше се да прекъсваме на няколко пъти, защото се заливах от смях на влюбените им погледи, толкова се бяха вживели. Имаше шампанско, ягоди и много страст", допълва певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !