Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Орлин на една сцена с JP3

отпечатай новината

27.04.2010 12:30 | Видян 4172 пъти

Орлин на една сцена с JP3

На 01.05.2010, от 22.30 часа, Орлин ще се качи на сцената на SLC с тримата известни джазмени, стоящи зад кодовото име JP3 - маестро Живко Петров, Веселин Веселинов – ЕКО и Димитър Семов, а след тяхното завладяващо изпълнение за настроението на публиката ще се погрижат Selector Stiliyan /Love & Happiness/ и DJ Peter Peterson /Vibe Slaves.
Орлин Павлов е добре познат на българската аудитория. През 2002 г. Орлин е поканен да стане вокал на група Каффе и така се превръща в любимец на публиката.  Пикът на популярността на групата идва с победата й на първия конкурс за българска песен на „Евровизия“ през 2005 г. След четири години с група Каффе през 2006 г. Орлин Павлов започва самостоятелна кариера. Първият му сингъл е Мечтаеш ли, а по-късно записа песента Обичай ме за 5 минути и дуета със Светла Иванова Сладка отрова.  Все така усмихнат и творчески настроен, неговият чар и талант го нареждат до едни от най-успешните БГ изпълнители.
Идеята на The Rhythm Is Love е да се пуска музика на най-добрия до момента носител на музикална информация, а именно грамофонните плочи, разбира се . За проекта си, те споделят: „Ако  трябва да опишем дадено събитие с  музиката, която пускаме, то стартираме с по-бавни Soul, Funk и Афро ритмични песни от ’70-те, плавно преминаващи през Old school Hip-Hop и R&B, след което звукът става по-динамичен, дълбок и танцувален с музикалните стилове от Boogie, Disco и класически, соулфул House, с музика от ’80-те и ’90-те години до наши дни. В сетовете си често включваме и импровизации на живо на “djembe” (ударен музикален инструмент), чиито ритъм се съчетава перфектно с музиката която звучи”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !