Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

РУТ посвещава парче на И АЗ МОГА

отпечатай новината

27.04.2010 16:15 | Видян 4542 пъти | Гласували 1

РУТ посвещава парче на И АЗ МОГА

Стартирала преди три години като частна инициатива, днес И АЗ МОГА се подкрепя от много български и интернационални артисти.
Младата певица Рут Колева също стана част от тях. Провокирана от желанието на И АЗ МОГА - постоянно да насочва общественото внимание към проблемите на децата с увреждания, талантливата певица посвети парче от предстоящия си албум на I Can Too. То се казва Ела с мен и ще бъде изпълнено за първи път на
30 април (петък) от 22:00 ч. на сцената на Sofia Live Club, където тя ще представи дебютния си албум.
Изпълнителката смята, че чрез песента си би могла да накара голяма част от публиката да се запознае с идеите на И АЗ МОГА.
„Всичко можеш на света, от теб зависи...” - пее Рут в Ела с мен и ни напомня, че ние сами определяме всичко, стига да го пожелаем.
На концерта на 30-ти заедно с нея на сцената ще излязат музикантите: Боян Златков (Епето) - бас, Петко Дренников (китара), Филип Александров – пиано, Елена Ангелова (Unlimited) – перкусии, Теодор Иванов (Unlimited) – барабани.
Публиката ще има възможност да чуе и вече наложилия се хит Близо, носител на 4 номинации на Годишните Музикални Награди на БГ радио - за БГ дебют, за БГ песен, БГ текст и БГ видеоклип.
Специални гости на Рут ще са Белослава, Нуфри и Стефан Вълдобрев.
Станете и Вие посланик на И АЗ МОГА и елате на концерта с тениска I Can Too. Ако нямате такава, ще може да си закупите по време на събитието от фоайето на Sofia Live Club.
С този жест изразявате своята социална ангажираност и подкрепяте създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. http://www.icantoo.eu/goal.php

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !