Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Tri O Five for I Can Too

отпечатай новината

01.04.2010 14:30 | Видян 3996 пъти

Tri O Five for I Can Too

Tri O Five стават лица на И АЗ МОГА и се ангажират социално с идеите на инициативата.Те правят поредица от концерти, в подкрепа на децата с увреждания и актуалната цел на И АЗ МОГА – създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
Първият концерт е на 3 април (събота), на връх Великден от 23:00 ч. в Морско Казино – Варна.

Музикален съпорт на групата с диджей сетове ще окажат Dj Jijo  /JazzProFilactika /- добре познат на варненската сцена и Dj Ilko. Жанровете, които могат да се чуят на техните партита включват: jazz, funk, soul, soulful, afrobeat, house.

Четиримата музиканти се снимаха с тениски I Can Too.

Група Tri O Five съществува от 3 години и прави музика, каквато никой досега не е правил наоколо – изключително благ, безшевен джази-фънки-грууви-лаундж хаус.
Дълбокият соул вокал на Майкъл, притежава мекотата и душевността на истински афро-американец.

Най-новата им песен “No Where To Go”, която ще бъде издадена от американският лейбъл Blockhead Recordings на винил и digital, вече звучи по радиостанциите в Щатите - промо преди официалния релийз, а от Тri O Five обещават съвсем скоро да го пуснат и в българския радио ефир.

Билети за Великденското парти могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg, където цената им е 8 лв., а в деня на събитието ще се продават по10 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !