Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ели Гигова и Стефан Илчев заедно срещу насилието

отпечатай новината

30.04.2010 16:00 | Видян 5346 пъти

Ели Гигова и Стефан Илчев заедно срещу насилието

Поп звездата Стефан Илчев и Ели Гигова се включиха в благотворителна вечеря  под надслов „Лице в лице с насилието“, организирана от „Жени ГЕРБ – София” и асоциация „С лице към света”.  Въпреки че Стефан Илчев беше с  висока температура и  бе отменил всички ангажименти, излезе на сцената заради каузата, под бурните аплодисменти на спортната журналистка Ели Гигова. Той посвети първата си авторска песен „Щом си с мен“ на хората, които имат нужда от надежда и всички, готови да подадат ръка жертвите на насилие.

За да подкрепят каузата, бяха дошли още Лазарина Стефанова - Мисис Милениум 2010, Елена Караколева - Мисис България Вселена 2010 и първата носителка на короната „Мисис Баба“ Капка Амзина.

Елегантното присъствие на Ели Гигова не остана незабелязано от млад и богат гръцки бизнесмен, който беше сред най-активните дарители.

Събитието, което бе под личния патронаж на министър - председателя Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, имаше за цел да събере средства за предстоящите операции на Ваня Спирова и Деница Шанова, загубили зрението си след заливане с киселина. Много бизнесмени, политици и популярни лица от шоубизнеса подкрепиха благородната кауза. В разигралия се търг за произведения на изкуството се изяви министър Цветанов, който наддаваше от свое име и от името на премиера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !