Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Симона Първанова: Възпитана съм на етика и висок морал

отпечатай новината

03.05.2010 16:45 | Видян 6475 пъти

Симона Първанова: Възпитана съм на етика и висок морал

"Нелепо е да ми приписват връзки с хора, които имат добри семейства и малки дечица. Възпитана съм на висок морал и етика към хората и не правя това, което не искам някои ден на мен да ми се случва", обясни блондинката по повод на писанията на чуждестранен сайт, че през леглото й са минали Божинов, Бербатов и Борислав Михайлов, съобщава dir.bg.

"Отдавна приех факта, че като си популярно лице, неминуемо ще чуваш и разбираш неща от медийното пространство, които не са се случвали в живота  ти. За мен е важно мнението на близките и приятелите ми, които знаят какъв човек съм и какво наистина се случва в живота ми. Другото не ме докосва по никакъв начин и е вън от красивия свят, в който живея.

Уважавам много като силна и успяла личност президента на българския футболен съюз, но дори не се познаваме лично. Когато става въпрос за фамилия Михайлови, мога да кажа, че имам прекрасни приятелски взаимоотношения само и единствено с Ники Михайлов, а какво точно се случва между нас знаем само аз и той.

Относно Димитър Бербатов, да, възхищавам му се, но на таланта му като футболист.

Всички тези писания не ми влияят, защото аз съм независима жена и имам право на личен избор, какво да се случва в живота ми", завършва ТВ водещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !