Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Без щастлив край за Джак Бауър

отпечатай новината

09.05.2010 10:00 | Видян 3971 пъти

Без щастлив край за Джак Бауър

Феновете на хитовия телевизионен сериал 24 едва ли ще бъдат изненадани от обещанието на продуцентите, че в последния епизод не се очаква хепиенд за Джак Бауър, съобщава Ройтерс.
Агентът на американското правителство Джак Бауър, чиято роля изпълнява Кийфър Съдърланд, спасяваше света отново и отново, като в замяна беше възнаграждаван с персонални трагедии. Изглежда естествено, че в последния епизод, който ще се излъчи на 24 май, краят няма да бъде щастлив - поне за него. "Той остава в ужасно положение, морално, етично и емоционално", съобщи изпълнителният продуцент Хауърд Гордън. "Този сериал е трагедия и да дадем щастлив край на Джак нямаше да изглежда автентично".
Гордън запази мълчание каква точно нерадостна съдба са подготвили специално инструктираните сценаристи на Джак Бауър, но едно е сигурно - зрителите ще се срещнат отново с известния агент. Този път - в кината.
Сериалът, започнал през 2001 г., спечели награда Еми през 2006 г., а Съдърланд получи Златен глобус през 2002 г., припомня БГНЕС. Още преди сериалът да е завършил, е написан първия вариант на киносценария, а вторият се пише в момента. Гордън обеща, че във филма ще има нови персонажи и няма да се следват отъпканите пътеки.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !