Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Елеонора остава в Big Brother, откриха баща й

отпечатай новината

11.05.2010 11:45 | Видян 5723 пъти

Елеонора остава в Big Brother, откриха баща й

Магдалена и Динко Господинови напуснаха Къщата на Big Brother Family. Танцьорката от Велинград Елеонова и съпруга й остават в Къщата.

Междувременно от шоуто откриха предполагаемият биологичен баща на Елеонора. Той заяви, че не е подозирал за съществуването на дъщеря си. Недялко си спомнял за забежката с майка й преди 19 години съвсем смътно и дори не предполагал, че тя ще има последствия.

Недялко Нанов заяви, че „приема дъщеря си с добро”. Той обясни, че няма гаранции, че е биологичен баща на Елеонора, но е склонен да си направи ДНК тест, за да разбере истината. Продуцентът на шоуто Нико Тупарев му обясни, че майката на Елеонора – Теодора, не го е потърсила, тъй като той бил женен и до последно крила бременността си, защото се притеснявала от реакцията на семейството си.

Майката на Елеонора пък заяви на живо по телефона, че това не е вярно. „С майка ми отидохме да му кажем, а той ни посрещна на входната врата. След като разбра, че ще имам дете от него, ми каза да си троша главата”, каза тя. Теодора издаде, че не е разказвала тези неща на дъщеря си, защото не е искала да има нищо общо с този човек.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !