Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Глория и хората на Слави откриват Мултиплейс

отпечатай новината

12.05.2010 16:40 | Видян 14840 пъти | Гласували 1

Глория и хората на Слави откриват Мултиплейс

Примата на попфолка Глория,Краси Радков,Йордан Йончев - Гъмзата и балет Магаденс поставят началото на летния сезон  с в Слънчев бряг този уикенд.

Те са специалните гости за двудневното откриване на комплекса за забавления Мултиплейс.
Над 1500 човека се очакват да пристигнат в Слънчев бряг за уикенда,за да се забавляват до зори.

Миналата година Анелия и Симона Първанова пристигнаха с лъскав хеликоптер за откриването и успяха да приковат любопитните погледи, тази година очакваме  още изненади.
Комплекс Мултиплейс в едно включва култовия нощен клуб Гранд де лукс,пиано бар Корсет,ретро диско клуб Ферети,Плейбой бар и уникална градина за срещи с приятели. Румънската сензация Акчент,Кеба,Неда Украден и още много звезди от нашата и световна сцена са гостували в Мултиплейс.

Руслана Попова - Голямата уста" ще бъде гид на голямото откриване и ще посреща звездните гости Мисис Глоуб д-р Руми Маринова,Станислава Стратиева,Анн Джи,Краси Аврамов,Виктория Кесаровска,Братя Диневи и други.

Вип гости от Макединия,Гърция и Румъния се очакват да пристигнат в комплекса за забавления Мултиплейс,а домакините след тежките купони са им подготили спа изненади от новия луксозен Виктория СПА,Свети Влас.Официалните хотели за партита са хотел Авалон и Гренада,където на промо пакети могат да се възползват клиентите на Мултиплейс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !