Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Елена Петрова: Ще си сложа силикон в мозъка

отпечатай новината

19.05.2010 11:00 | Видян 6473 пъти

Елена Петрова: Ще си сложа силикон в мозъка

Звездата от хитовия сериал на bTV "Стъклен дом" Елена Петрова бурно опроверга пред "Монитор" слуховете, че има намерение през есента да си слага силикон, за да увеличи гръдната си обиколка.

Вчера "новината" заля като вълна родното интернет пространство и се мултиплицира в десетки сайтове, гарнирана навсякъде с различни подробности, но и с твърдението, че Елена си мечтаела за това от малка.

Елена реагира с бурен смях на идеята, че се кани да се тунингова като фолкпевица. "Това дори не се нуждае от някакъв коментар. Какво може да се коментира на такова твърдение. Ще си сложа силикон в мозъка, за да не мога да чета всички неща, които се пишат за мен. Или те да си сложат... Аз и не ги чета… Луди хора, как им ги ражда главата тези работи не мога да си обясня!? Нищо друго не мога да кажа, защото идеята да слагам силикон дори не ми е минавала през главата. Да не говорим да я обсъждам с някого, да съм отронила и дума по такава тема. Нямам нищо против който иска, да си имплантира силикон, но това със сигурност няма да съм аз", коментира актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !