Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Педизвикателство към фалшивите звезди

отпечатай новината

21.05.2010 16:45 | Видян 2955 пъти

Педизвикателство към фалшивите звезди

MONA, най-младата изпълнителка на Стерео стая, засне видеото към дебютния си сингъл „Звезда”. Парчето предлага съвременно поп-рок звучене и предизвикателен текст. „Звезда” е своеобразен отговор на случващото се в музикалната индустрия, с който Мона смело заявява присъствието си с талант, чар и неподправен рокаджийски дух.

Талантът на MONA не остава незабелязан във втория сезон на Music Idol, когато бъдещата рок принцеса е полу-финалист. Не закъснява продуцентският договор от Sofia Music Enterprises, които по-късно поверяват грижите за нея на най-бързо развиващия се лейбъл за млада българска музика Стерео стая. Само година по-късно дебютният сингъл на Мона, „Звезда”, е вече факт.

Автори на „Звезда” Morten Schjolin, Katie Ashley Underwood, Милен Кукошаров и B.O.Y.A.N., а китарите са на Жоро Янев. Режисьор на лентата е Васил Стефанов. Действието се развива в елитната Първа Частна Английска Гимназия „Уилям Шекспир”, а в класа на MONA са и останалите артисти от Стерео стая – Криста, B.O.Y.A.N. и KNAS. Продуцентът им Мария Илиева се превъплъщава в нестандартната роля на строга учителка по математика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !