Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

"Море от любов" отпразнува 8-ми рожден ден

отпечатай новината

27.05.2010 10:00 | Видян 4875 пъти

В своя дом покани екипа на най-романтичното шоу Наталия Симеонова, за да отпразнуват заедно рождения ден на едно от най- дълголетните предавания в българския ефир.

Разкошната торта, покрита с ягоди, беше измайсторена лично от обичаната водеща, която рядко се заема с кулинарни предизвикателства, но го прави с успех! Рано сутринта в празничния  Наталия успя да отиде на гости на Тази сутрин по бТВ, където сподели, че за 8те си години „Море от любов” се превърна от телевизионно  шоу в благородна кауза! Тя е подготвила специален  ретроспективен брой по случай рождения ден!

В  празничното издание на шоуто тази събота Наталия ще ни върне към първия мъж от първия брой на „Море от любов”, който я е потърсил за помощ. Точно преди 8 години той направи изненадващо предложение за брак на любимата си в студиото на шоуто.  Тогава тя каза ДА! 8  години по-късно те са минали през брак, раздяла и ... отново са заедно  и гледат своето 4 годишно дете.

Ще видим как са се развили и историите на други двама от първите герои на „Море от любов”.
Една от тях е жена от Пазарджик, чийто любим  не се появи в студиото на предаването, но скоро след това изненадващо се завърнал при нея .  Те живели щастливо 3 години, но после тя се разболяла и починала, а той  отглежда сам тяхното детенце.

Още любими моменти от историята на едно от най-обичаните предавания в българския ефир – тази събота, 29 май  по БТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !