Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Милен Цветков се връща в Нова?

отпечатай новината

30.05.2010 09:00 | Видян 4533 пъти

Милен Цветков се връща в Нова?

Водещият Милен Цветков се връща в Нова телевизия наесен. Това гласи последната клюка в тв средите. Ако се вярва на слуховете, Милен ще се завърне в ефира на Нова със свой собствен блог в „Станция нова“. В момента устатия журналист води свое предаване в кабелната телевизия EBF. Наскоро обаче той се появи като защитник в Биг Брадър Фелими на семейство Трифонови.

Точно тази поява на журналиста в ефира на Нова даде повод за клюките, че той ще се върне в телевизията през есента. Появата му в живото предаване на риалитито може да се тълкува като помирение с шефовете на Нова, с които се разделиха през януари.

Цветков бе свален от екран като водещ на сутрешния блок Здравей България от 29 януари. Тогава от медията обясниха, че това е „програмно решение“. Изследванията показвали, че сегашната формула на предаването със силно журналистическо присъствие вече не дава резултат и не отговаря на желанията на зрителите. По това време на тях им била нужна повече сервизна информация. Дали Цветков ще се върне в ефира на Нова или това са само поредните слухове  за любимецът на Господари на ефира предстои да разберем. Известно е, че всички телевизии стартират новия сезон с големи промени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !