Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Емилия: Защо не питате за коментар кумицата Преслава ?

отпечатай новината

03.06.2010 18:00 | Видян 30125 пъти | Гласували 3

Емилия: Защо не питате за коментар кумицата Преслава ?

Близки на красавицата Емилия признаха, че тя не е издържала на Коковите похождения и се е оттеглила. Усилено се мълви, че новата изгора на Динев пак е фолкпевица. Бизнесменът не е изневерил на традицията си и той дели постелята си с Преслава. Съмненията за новата им стара любов подсили изказването на Емилия пред в. “Труд”. “Не искам повече да коментирам дали сме се разделили с Коко Динев. Защо не питате за това кумицата Преслава?”, заяви чаровната блондинка.

Тя визираше факта, че досегашната й половинка беше избрана за кум на сватбата на фолкпевеца Константин и приятелката му Надя. И той трябва да реши с коя ще кумува. Събитието е планирано за 17 септември т. г., а още не е ясно кой ще придружи собственика на футболен клуб “Локомотив” (Пловдив).

“Разберете, не искам да отговарям на въпроси за нашите взаимоотношения, защото думите ми често се преиначават и това води до конфликти в семейството. Вашата медия винаги е била коректна към мен, но жълтата преса преписва некоректно изказванията ми”, добави още Емилия.

Тя препоръча самия Коко Динев за коментар, защото оттук нататък само той щял да говори за връзката им. Футболният бос не отговаряше на мобилния си телефон в продължение на няколко дни, въпреки че даваше свободно, съобщава "Труд".

Преслава вдигна джиесема си след няколко позвънявания и промълви, че спи след нощно участие и не е в състояние да коментира точно в момента.

Страстта на Динев към фолкпевиците датира от години. Той има син (Иван) от Емилия и дъщеря (Ивон) от нейната колежка Анелия.

За сина на Нелина (Кристиян) бащинството му не е потвърдено официално. Преди време и Софи Маринова призна, че е имала мимолетна връзка с него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !