Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Емилия и Коко не са заедно ?

отпечатай новината

22.05.2010 09:00 | Видян 25512 пъти

Емилия и Коко не са заедно ?

Все по-упорити стават слуховете за окончателната раздяла на бизнесмена Коко Динев с фолк певицата Емилия. Клюкари разправят, че звездната двойка окончателно е стигнала до решението да прекратят връзката си. Фолк певицата се задоми преди 2 години за футболния бос и му роди син Иван.

Още преди месец блондинката се изцепи с изказването си „Не съм го вързала с въжета. Която иска, да дойде и да го вземе”. Тогава тя леко открехна завесата на личният си живот  и  призна също, че отношенията им не винаги са безоблачни. Нейната колежка Нелина пък, която преди години изживя бурна любов с хазартния бос, посъветва гласовитата пайнерка  да се зареди с търпение, за да издържи на свободолюбието му.

Мълвата разнася, че неотдавна блондинката не издържала и просто решила да си тръгне. Своите терзания тя споделила единствено пред двама най-близки свои приятели. Дали си е дала почивка за малко, или раздялата е окончателна, ще се разбере в най-скоро време.
Миналата седмица Собственикът на Локо (Пд) заедно с Еми отбелязали шумно рождения ден на сина си Иван, разказват присъстващи на почерпката.

За да чeститят на 2-годишното мoмченче, на купона се присъединили Весела Тотева и годеникът й - футболистът на Левски Елин Топузаков, тв водещата Венета Райкова със синчето си Патрик, както и фолк фуриите Галена и Андреа. Според някои от гостите на партито по нищо не личало, че има разпад в отношщенията на популярната двойка. Злобари обаче подхвърлят, че всичко това е просто “прах в очите”  и се прави за заблуда.

Така преди време лъсна информацията, че Преслава и Емилия просто са се разбрали да не показват на публични места неприязънта си една към друга.
Питаме се какво ли следва?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !