Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Атлас представиха своят 3D музикален клип

отпечатай новината

04.06.2010 16:30 | Видян 3403 пъти

Атлас представиха своят 3D музикален клип

Вчера в София Лайв Клуб група Атлас представи публично първото българско стереоскопично 3D музикално видео към новата си песен "Така се събужда денят". Всички присъстващи попаднаха в третото измерение благодарение на специални 3D очила, след което се насладиха на лайв концерт поднесен от музикантите.

Триизмерното видео беше заснето с две двойки камери (по една за всяко око) сред красивите природни пейзажи на град Белоградчик. Клипът ще може да се гледа в 3D при домашни условия на нормален екран/телевизор. Единственото нужно за стерео ефекта са анаглифни очила (червени за лявото око и сини за дясното). Съвсем скоро видеото ще е достъпно на DVD в комплект с очила.

Ето какво сподели режисьора Андрей Хадживасилев (www.hadjivasilev.com) по повод премиерата: "За целият ни екип 3D-то беше голямо предизвикателство и много интересен експеримент, тъй като у нас досега такъв музикален клип не беше правен. За мен като режисьор беше удоволствие, че имах честта да работя с група Атлас и заедно да поднесем нещо наистина новаторско на хората в България. Разбира се освен 3D-то имаме и класическа телевизионна версия в 2D, която е не по-малко красива и живописна."

Във видеото момчетата от Атлас са облечени в стилни дрехи на "Andrews Fashion". Снимките са осъществени със специалното съдействие на Община Белоградчик и подкрепата на "ТТЛ" и рекламна агенция "ЕДИТ". Клипът е реализиран от филмово студио "Revive Vision" (www.revivevision.com) с режисьор Андрей Хадживасилев, оператор Божидар Симеонов, стайлинг Яна Криспин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !