Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Елица и Стоян за благотворителност

отпечатай новината

21.03.2008 11:05 | Видян 3147 пъти

Елица и Стоян за благотворителност

Елица Тодорова и Стоян Янкулов приеха поканата да бъдат лица на кампанията "Да засадим дърво". Музикантите изпълниха песента "Земя", с която още преди пет месеца стартираха своя собствена екокампания "Пазете Земята чиста". Всички присъстващи получиха подарък - палки за барабани. Кулминацията на събитието бе моментът, в които Елица ги поведе в импровизиран ритъм, като аудиторията се справи изненадващо добре.

Елица, Стоян, Георги Божинов, Георги Пирински, Георги Иванов засадиха първите дръвчета в непосредствена близост до народното събрание. Финалистите от "Евровизия" споделиха, че това е най-благородната кауза, която всеки от нас може да подеме и пожелаха на всички българи това да се превърне в традиция и всяка година в началото на пролетта да се садят дръвчета, за да е чиста земята ни.

"Да засадим дърво! Да спасим земята ни!" е апелът на Елица и Стоян. БНТ вече изготви и рекламен клип с барабанистите, в който те призовават българите да засадят дърво и да пазят красивата българска гора. На събитието присъстваха и Георги Иванов - първият български космонавт, Валя Балканска, Максим Минчев, представители на медии, които също подкрепиха идеята.

На 25 март в парка "Заимов" предстои втора акция по залесяване. Елица Тодорова, Стоян Янкулов, Ники Кънчев и "Дарик Радио" ще залесят част от парка.

До май месец дуетът е планирал да бъдат залесени райони във Варна и около София на места, които са опожарени или изсечени. Дърветата ще бъдат закупени със средства от концертите на дръм двойката.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !