Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Tri O Five готови за световното

отпечатай новината

09.06.2010 12:00 | Видян 3325 пъти

Tri O Five готови за световното

Футбол, фънк и благотворителност  или просто Tri O Five. Къде е точката на пресичане, навярно се питате. Обединяващото е съвместният концерт на групата и инициативата I Can Too на връх старта на световното първенство по футбол в Южна Африка на 11.06.2010 от 23.00 часа в столичния Sofia Live Club!

 Навярно  вече сте ги слушали на живо и то на най-додбрата сцена за жива музика или  поне сте гледали някой от видеоклиповете им. Ако не сте – направете го, ако пък сте от онези, които вече са имали щастието да се порадват на музиката и сценичното им присъствие, то със сигурност знаете, че Michael, WahTony, Deso и DJ Ilko на практика е невъзможно да ви разочароват. Нещо повече. Момчетата от Tri O Five са едни от музикантите, които впечатляват с неподправения си артистичен характер. Ако ви е нужен плътен мъжки соулфул глас, майсторски фънки бас, секси саксофон и динамичен хаус бийт – Tri O Five е отговорът на въпроса. Скъпоценен камък на клубната сцена и незаменим помощник в борбата с лошото настроение.

По време на концерта си в столицата, Tri O Five ще представи сингълa си “Nowhere To Go”, който подаряват на И АЗ МОГА / I Can Too. Парчето вече звучи по радиостанциите в Америка и ще бъде издадено от американският лейбъл Blockhead Recordings на винил и digital.

Наскоро бандата бе наречена „най-добрата група на България” от кралските особи на Монако. Момчетата бяха специално поканени от принцеса Мелани-Антоанет Де Маси (племенница на действащия монарх на Монако принц Албер II) да открие партито след официалния старт на тенис турнира “The Monte-Carlo Rolex Masters” през април. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !