Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Попфолк певицата Бони: Сватба няма да има!

отпечатай новината

18.06.2010 12:00 | Видян 10081 пъти

Попфолк певицата Бони: Сватба няма да има!

Любовният роман на фолкпевицата Бони с приятеля й Милен няма да прерасне в сватба. Певицата потвърди раздялата им и се зарече следващото гадже да го опази от медийния интерес, пише dir.bg.

„Не е хубаво да афишираш връзката си, работата си е работа, и това е важното. Вярно, че всички се интересуват от живота на известните, но аз мисля, че трябва да имам лично пространство, което да е далече от хорското любопитство", категорична е гласовитата фолкфурия, която не се притесняваше да се появява с любимия си по светски мероприятия.

Емоционалната изпълнителка призна, че преди да се разделят с Милен, е дала последен шанс, но любимият й не се поправил и затова стигнали до решението да бъдат просто приятели, пише Монитор. „Наистина имахме планове и за сватба, но след стеклите се обстоятелства решихме, че е по-добре да се разделим", коментира певицата на „Пайнер".

Едва преди няколко месеца двамата заявиха, че доверието и пълната откровеност са най-важното за една щастлива връзка. Двамата обзавеждаха нов дом и бяха готови  да станат отново родители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !