Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Актрисата от Пълна лудница Гери Аролска се тунингова заради Grand Fashion Weekend

отпечатай новината

21.06.2010 14:15 | Видян 8714 пъти

Актрисата от Пълна лудница Гери Аролска се тунингова заради Grand Fashion Weekend

Актрисата от “Пълна лудница” Гери Аролска е решила да се тунингова заради Grand Fashion Weekend, който ще се състои в края на седмицата в Спа хотел Персенк.
Блондинката, която обра овациите и на Плейбой дефилетата в Бейрут преди месец, сега ексклузивно ще участва в ревютата в град Девин. От седмица Гери се готви за грандиозното шоу, като се е подложила на специална избелваща терапия на зъбите. Това е единственият моден ангажимент в България за лятото, който Аролска. Предстоят й още две Плейбой партита – в Монте Карло и Ибиза, а от есента отново ще създава “пълна лудница” със своите секси форми в ефира на Би ти ви.

Седем модни гиганта ще са домакини на Grand Fashion Weekend, в град Девин. На грандиозното шоу са поканени да дефилират и едни от най-обичаните модели у нас – носителките на титлата “Мис България” Ромина Андонова, Галена Димова и Елена Ангелова. Мисис България Галина Недялкова също ще се облече в скъпарските тоалети, както и “Най-секси риалити героиня” Лили от Биг Брадър. В ролята на манекенка ще влезе дори красивата водеща от ББТ Ели Пенчукова.

Модните къщи ще представят най-актуалните си колекции. С бельо Princess и бански Cotton club, Армани и Келвин Клайн от бутик Seven Seconds ще дефилрат топ-хубавиците. Бутик “Podium” ще участва с VDP, Iceberg, Class Roberto Cavalli, модна къща “Princess” ще представи колекция на испанския гигант Pronovias, участие ще вземат и Calvin Klein Jeans. Ще има специално ревю и на бижута – бяло злато, диаманти, рубини ще заслепят гостите. Собственичката на ювелирният гигант Carissima дори обеща, че след томбола един от гостите ще си тръгне с разкошно бижу с диамант.

Идеята на организаторите е да покажат, че няма криза в модния бранш и чуждите марки – дрехи и аксесоари, много добре се котират сред българските потребители. Три телевизии ще излъчат цялото фешън шоу, над 30 са медийните партньори на събитието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !