Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Свободомислещи ли са необвързаните България?

отпечатай новината

24.06.2010 15:45 | Видян 4443 пъти | Гласували 4

Свободомислещи ли са необвързаните България?

Вече и в България има организация, която обединява свободомислещите и динамични необвързани. Нейното име е Forward Singles, а мисията й е да създаде среда, в която тези съвременни градски хора да се забавляват и сприятеляват.

Всички знаем колко много се стеснява социалния ни кръг, когато приключим с образованието си и  започнем работа. За голяма част от хората това е моментът, в който започват сериозна връзка или създават семейство. Все повече, обаче, са тези, които остават необвързани по-дълго - не защото мразят противоположния пол или никой не иска „да ги вземе”, а защото не са срещнали правилния човек или просто така им е по-добре.

За тези хора Forward Singles организира различни събития за необвързани. Повечето от тях са за малки групи от 6 до 12 човека. Организторите смятат, че малките групи са идеалната формула на общуване, която избягва неудобствата на индивидуалните срещи (понякога събеседникът ти е скучен или неподходящ, а трябва да си с него цяла вечер) и груповите събития (понякога се губиш в тълпата, общуваш с всички и накрая не си опознал никой). При малките групи всеки има възможност да опознае малко повече останалите присъстващи.

Разбира се, организират се и събития, на които се събират повече хора. Точно такова е следващото събиране на общността. На 10.07.2010 свободомислещите необвързани ще си направят разходка на Витоша до Боянския водопад. Повече информация можете да намерите на сайта ForwardSingles.com и на фен страницата във facebook. Можете да прекарате един страхотен ден сред природата с други професионално ангажирани необвързани на възраст между 20 и 40 години.

По света също съществуват подобни общности. Те са най-популярни в големите градове, където животът е най-забързан. На места дори са се обособили специализирани организации – спортни лиги за необвързани или приключенски клубове за необвързани. В нашата страна до момента са се провеждали само  единични събития за необвързани.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !