Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Бънджи с 50 метров кран акустира на стадиона по време на Каварна Рок Фест 2010!

отпечатай новината

29.06.2010 12:45 | Видян 3128 пъти

Бънджи с 50 метров кран акустира на стадиона по време на Каварна Рок Фест 2010!

Кран за бънджи скокове, с височина петдесет метра ще бъде разположен на стадион “Калиакра” по време на тридневният Калиакра Рок Фест 2010 от 23-ти до 25-ти юли. Съоражението ще е на разположение на феновете след отваряне входа на стадиона, като всеки желаещ ще може да го ползва не само преди, но и по време на самите концерти. Специално тату-студио от веригата “На тъмно” също ще е на разполжение на всички желаещи да си направят временна или постоянна татуировка. В непосредствена близост до стадиона ще бъде разположено и пейнтбол игрище, което ще бъде отворено през целия ден. То ще се помещава на “помощното игрище” на стадион “Калиакра”.
Съвсем скоро на официалния сайт на Каварна Рок Фест- www.kavarnarockfest.com,  ще бъде поместен график на концертите с точните часове за всеки от дните на фестивала, както и допълнителна информация за феновете.

В момента тече трескава подготовка по организацията на място в Каварна, споделят организаторите от Лауд Консертс и Община Каварна. Някои от любопитните детайли към момента са, че музикантите от VOIVOD са поискали възможно по-големи бусове, с които да бъдат посрещнати у нас, защото, както те сами са се определили са ”доста високи и големи хора”. Две от бандите пък – Accept и Destruction вероятно ще пристигнат на черноморието ни дни преди началото на Каварна Рок Фест, с идеята да се порадват по-дълго на морето и плажовете ни. Голямата звезда на Каварна Рок Фест 2010  несъмнено е финландската метъл кралица – Тarja Turunen, която е и най-капризна в изискванията си до момента. Tя държи да се вози на най-луксозни автомобили, да опита изтънчени ястия и да разполага с няколко гримьорни и гардеробни. Част от тоалетите си Таrja ще сменя за секунди, директно на сцената, зад специален параван.

В програмата на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 тази година ще гостуват цели 13 световни рок банди. На 23-ти юли ще видим и чуем Tarja Turunen, Doro Pesch, Epica и Leaves’ Eyes, подкрепени от Atrocity. На 24-ти юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и Destruction – светата троица на немския траш метъл, а преди тях на сцената ще стъпят и Korpiklaani. Във финалния ден -  25-ти юли ще посрещнем четири банди-мечта - Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 са в продажба - в интернет в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената им е както следва: еднодневен билет – 40лв, тридневен билет за фестивала – 90лв.

Тези, които искат да опитат късмета си могат да се включат в играта в ефира на Z-Rock, където могат да спечелят тридневна покана за фестивала. В новия брой на списание Rolling Stone пък можете да прочетете и единственото интервю, което даде Doro Pesch по повод предстоящия си концерт и преди да стъпи в Каварна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !