Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Краси Аврамов поставя Спомени в Израел

отпечатай новината

05.07.2010 13:15 | Видян 3189 пъти

Краси Аврамов поставя Спомени в Израел

В средата на октомври,   предстои  Краси Аврамов да постави  в израелската  столица Тел Авив своя авторски моноспектакъл ”Спомени ”.  Тези дни той се завърна от преговори с израелски продуценти, които са се заели да организират събитието на местна почва. Те  проявяват сериозен интерес и към организирането на негов съвместен концерт с миналогодишната им участничка на Евровизия  – израелката от български произход  Мира Ауад.
 
Промеждутъка от време извън преговорите, певецът  отдели да посети и разгледа божествения град Йерусалим. Краси,  който както малцина знаят  е силно вярващ християнин.  Затова и бе изключително развълнуван да   се  поклони на Божи гроб  и  да се помоли пред свещената Стена на плача . Посветен в тайнството и вече хаджия,  Аврамов преживя и любопитен инцидент . За туристите визитата в Израел почти  винаги е съпътствана с посещение и  на едно от чудесата на природата  - известното със своите лечебни свойства  Мъртво море. Поради високата концентрация на соли,  човешкото тяло не може да потъне в него. Както и самият Краси сподели от преживяното, още при влизането в морето, то те изтласква на повърхността и те кара да легнеш.

Така предпоследната вечер от престоя , докато  релаксирал в морето  от напрегнатия си ден , певецът неусетно се унесъл. Когато се огледал около себе си, вече се бил отдалечил на доста метри от брега . Макар и добър плувец, възможностите за плуване не били  големи, тъй като всяка  капка солена вода, попаднала в очите,  предизвиква  сериозно изгаряне.  Докато се чудел, как ще се измъкне от клопката, Краси  видял приближаващата се  лодка. Спасителите от брега вече били забелязали какво се случва и така инцидентът приключил благополучно.       

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !