Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ники Китаеца: В България има много талантливи певци

отпечатай новината

05.07.2010 13:30 | Видян 6397 пъти | Гласували 1

Ники Китаеца: В България има много талантливи певци

Ники Китаеца, собственик на музикална компания “Real Enterprises”, се зае с нелеката задача да продуцира млади изпълнители. „Няма друга компания ,която да предлага толкова добри условия – не само да плаща песните ни, а и да подържа формата ни благодарение на вокален педагог” – споделя Даяна – една от изпълнителките в компанията. Китаеца не се задоволи с певците, които имат договор с него до момента.

Той продължава да дава шанс на желаещите да станат известни и да подготвя таланти: „Последните седмици идват доста млади хора, които искат да подпишат с “Real Enterprises” и се радвам, че голяма част от тях са наистина талантливи и музикално надарени. Целта на компанията е да им помогне да реализират своята мечта – да станат известни изпълнители, без значение на тяхното материално състояние, социален и етнически статус. Предлагаме комплексна подготовка за голямата сцена у нас и в чужбина” – разясни Китаеца. Телефонът за информация е 0897933448.

„Желаещите да се свържат с нас могат да го направят когато им е удобно – няма срокове, няма ограничения – просто трябва да могат да пеят и да имат желание да се развиват. За другото ще се погрижим ние” – с готовност заяви Николай Първанов – Китаеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !