Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Композиторите на Leona Lewis са автори на най-новото парче на Поли Генова

отпечатай новината

19.07.2010 10:00 | Видян 4394 пъти

Композиторите на Leona Lewis са автори на най-новото парче на Поли Генова

Младата певица Поли Генова, една от основните претендентки на миналогодишния конкурс „Евровизия”, отново блести с пълна сила на българската сцена. Завърнала се с голямата международна награда от конкурса за млади таланти в италианския град Fiuggi, талантливата изпълнителка успешно се идига на няколко фронта.

След като популярният композитор, аранжор и саунд-дизайнер Константин Марков - основател на група „Тангра", се свърза с продуцента на Поли - Рози Караславова и я покани да запише песента „Всеки Ден”, сингълът беше избран за слоган на ТВ7. Новият летен хит на изпълнителката е дело на самия Костантин Марков (музика и аранжимент) и творческия тандем „Ивъ&Петровъ" (текст) .

Рефренът на „Всеки ден” заведно с лика на Поли Генова се върти в ефира по няколко десетки пъти на ден, а освен това  гласът й  може да бъде чут и в най-новото вечерно  ток шоу „На Инат” по ТВ7. Това никак не е случайно, защото Поли  отново е поканена да работи като част от бенда на Дани Милев и всяка вечер радва зрителите с изящния си глас в  сатиричното тв шоу с  виртуален водещ -  магарето Марк О’Селски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !