Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Актьорите от “Стъклен дом” се връщат от море за снимки

отпечатай новината

20.07.2010 15:30 | Видян 9619 пъти

Актьорите от “Стъклен дом” се връщат от море за снимки

Едно от най-актуалните тв лица на България - Юлиян Вергов, не изневери на традицията си да летува на каравана и това лято пак е на любимите си "Каваци". Подвижният му дом е на първа линия на стотина метра от морето, видя папарак на рodtepeto.com.

Злодеят от "Стъклен дом" се радва на живота в компанията на половинката си Ирина и дъщеричката Алена. Но под тентата на караваната му не остава без гости нито за миг.
Често наминава партньорката му от "Мисия Лондон" Ани Пападопулу със синчето си. Крехката дама събира погледите с татуировките си. По цял ден влюбеният в морето актьор броди само по зелени бански и амулет на врата. А вечер намята моряшка фланелка.

Колегата на Вергов - Бойко Кръстанов, известен като Дани Касабов от "Стъклен дом", пък сащисва публиката на къмпинг "Смокиня", като разтваря тлъсти конспекти на плажа.
Отново съгледвач на podtepeto.com издебна младия актьор. Четвъртокурсникът от НАТФИЗ системно се настанява под чадъра, вади наръч листове от раницата си и започва съсредоточено да чете, след като за тонус и мозък се е покиснал в морето.
Околните си вадят извод, че Бойко го е закъсал с изпитите покрай снимките на сериала. Глезльото от "Стъклен дом" всъщност е доста скромен и напук на сваляческия си имидж къмпингува с приятел. Това окрилява почитателките му, които се късат да го снимат с мобилните си телефони, наточени за летни флиртове. Мацки по монокини уж небрежно се опитват да го разсейват от учебниците.

Новоизгрелите звезди от сериала "Стъклен дом" Луиза Григорова (Александра) и Явор Бахаров (Хари) се кефиха на къмпинг "Арапя". Докато екранните им партньори Калин Врачански (Камен) и Радина Кърджилова (Сиана) вършаха из къмпинг "Градина".
Докато актьорите поемат слънчеви лъчи, от Би Ти Ви съобщиха, че хайлазуването им свършва - от 26 юли започва новият снимачен сезон на "Стъклен дом". След инвазията на "Листопад" и "Перла" ние отговаряме на удара с удар. От 25 юли "Стъклен дом" започва да се излъчва от телевизия FOX Турция. Комшиите ще викат "ашколсун" на изгледания от нас първи сезон.

Сериалът е дублиран на турски, но заглавието остава на английски - The Glass House.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !