Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Я-я издава тълковен речник към албума си

отпечатай новината

28.03.2008 14:00 | Видян 5884 пъти | Гласували 2

Я-я издава тълковен речник към албума си

Заслушвали ли сте се в текстовете на Я-Я!? Там има едни думички, които не разбираш какво значат. Е точно заради това,  за  да обясни странните думи в песните  си Я-Я реши да издаде тълковен  речник – “От Я до Я за напреднали”.  В него обяснение намират думи от текстовете на артиста като “уагабунги”, “теферича”, “телимоди”, “индофтела”, както и цели фрази от рода на „Га и джанам ики не сомбайе”, „Пика биги бок чик пок”, „Аджибада Виолета каманджи” и много други. Ако отворим 3-та страница на тълковния речник, четем следното тълкувание за това какво е “уагабунга” – “Представете си, че душата ви е избягала от вкъщи, без дори да остави бележка. Стигнала е на стоп до морето, изпила е 5 текили и сега танцува до припадък. Такова състояние на душата обикновено се описва като „уагабунга”.

Различните езици се опитват да преведат „уагабунга” като „мега-еуфория”, като „пролет” и дори като „сладолед”, но уагабунга си е уагабунга и толкова.

Тълковният речник “От Я до Я за напреднали” уагабунги ще бъде подарък към първите 200 копия на дебютния албум на Стоян Роянов Я-Я. Той се очаква да излезе на музикалния пазар в края на месец април след уникална промоция. Очаква се в началото на идната седмица да се разкрият повече подробности относно първия албум на изпълнителя и специалната промоция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !