Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Устата с Алфа Ромео и две Жулиети на “Сладоледено турне 2010”

отпечатай новината

26.07.2010 10:20 | Видян 7133 пъти

Устата с Алфа Ромео и две Жулиети на “Сладоледено турне 2010”

Това лято българските пътища и градските улици в цялата страна вече няма да са същите. Една от най-ярките звезди на сезона – Устата, вече кръстосва България със своето национално клубно турне, удобно настанен зад волана на огнената фурия Алфа Ромео 159. По случай 100 годишнината на световно известната марка, в началото на юли впечатляващият автомобил бе официално предоставен на изпълнителя в шоурума на нейните вносители у нас “Милано Моторс”.

И тъй като автомобила вече не е само средство за придвижване, а шофирането преди всичко трябва да доставя удоволствие, екипът на компанията реши, че лицето, което пътува много и би трябвало да се отъждестви с този автомобил е Устата. След връчването на ключовете, звездата даде начало на най-апетитното лятно турне под надслов “Сладоледено турне 2010”. Проектът на звездата включва концерти в 20 български града, в рамките на най-разпалващите и страстни летни месеци юли и август.

От 1 август изпълнителят на мегахита “С близането идва апетитът”, който вдъхнови  слогана на новия сладоледен вкус Магнум Мохито това лято, стартира втория етап от клубната си обиколка в страната. Натоварен с куп ексцентрични тоалети, бляскави аксесоари и тайни награди в багажника на своята ярко червена Алфа Ромео, Устата кръстосва родните пътища в комплект със своите две неустоими Жулиети, както обича да се шегува с красавиците от балета Мила и Ади.

В кратките мигове за отдих между две участия на морето, сладоледените мацки и Устата доволно разпускат по плажовете и запечатват лудориите на лента. Около екипа от турнето винаги кипи лятно настроение и готовност за най-щурите купони. Вечер, заредени на 100% за поредното клубно шоу, горещите денс-кралици партнират на Устата при раздаването на стотиците награди на най-запалените фенове.

По време на всяко участие, наред с най-популярните си парчета, звездата представя и мегахита на лято 2010 “С близането идва апетитът”. За първите 200 щастливци на всеки концерт са предвидени специални подаръци Магнум Мохито, а Устата напомня: “С близането идва апетитът, а с влизането идват 200 награди! Затова следете датите на турнето, бъдете сред първите!”


Досега, националното “Сладоледено турне 2010” премина с огромен успех през хитовите клубове в Пловдив, Варна и южното черноморие. Следващите концерти са на:

3 август – ПРИМОРСКО – клуб Луксор
4 август – АХТОПОЛ – Най-клуб
5 август – ПОМОРИЕ – клуб Немо
10 август – НЕСЕБЪР – клуб 66
11 август – ОБЗОР – клуб Space
12 август – КИТЕН – клуб Carribi
19 август – ПРИМОРСКО – клуб La Piovra

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !