Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Мисия Лондон на DVD и Blu-ray

отпечатай новината

02.08.2010 10:20 | Видян 3790 пъти

Мисия Лондон на DVD и Blu-ray

На 26 октомври 2010 (Димитровден) „Мисия Лондон” излиза на DVD и ще бъде първият български филм издаден в Blu-ray формат. Феновете на филма ще могат да го закупят, придружен от много бонус материали, в специализираните магазини в цялата страна или да го поръчат на официалната страница на „Мисия Лондон” www.mission-london.com.

„Мисия Лондон” има уникални постижения в съвременната киноистория, като разби досегашните рекорди по посещаемост в киносалоните в България – не само сред българските, но и сред чуждите продукции. От официалното разпространение на филма на 16 април  до 26 юли 2010 зрителите, които са гледали продукцията на режисьора Димитър Митовски са 366 535, а приходите от продажби на билети са 2 579 516 лева.

„Мисия Лондон” е копродукция между Унгария, Македония, Швеция и Англия. Мажоритарен продуцент на филма е „СИА” ЕАД, продуценти са Димитър Митовски и Иван Дойков, с подкрепата на Изпълнителна Агенция „Национален филмов център”. „А+ филмс” разпространява „Мисия Лондон” в България. Филмът е подкрепен и от Загорка, България Ер и KFC. Ставайки основен партньор на най-новия български филм, водещият бирен бранд Загорка стартира своята дългосрочна кампания в подкрепа на киното, с която цели да предлага качествени и неповторими преживявания. 

Като асоцииран партньор на филма "Мисия Лондон", bTV подкрепя качествените и стойностни български проекти, както в телевизионния ефир, така и в областта на игралното кино. Българският сериал "Стъклен дом", който bTV представя е дело на същия продуцентски екип.

Медийни партньори на филма са: Списание OK!, Списание Капитал Light, радио FM+, Dnes.bg, вестник Уикенд и списание Програмата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !