Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

ГАЛЕНА „ОПЪНА ПАЛАТКАТА” В CLUB 66 НА НЯКОЛКО ПЪТИ

отпечатай новината

02.08.2010 10:40 | Видян 8078 пъти

ГАЛЕНА „ОПЪНА ПАЛАТКАТА” В CLUB 66 НА НЯКОЛКО ПЪТИ

Фолк примата Галена, направи невероятно шоу на Морска гара в Стария Несебър. В типично неин стил гласовитата певица не спря да флиртува с клиентите на CLUB 66(www.club66bg.com) и ги забавляваше с непрестанните си шеги и закачки в паузите между песните.

Освен всички свои хитови парчета, тя не пропусна да изпълни на няколо пъти и култовото парче “Палатка” на Константин, Илиян и Борис Дали, като включи и гости от публиката за импровизацията на клипа. Кулминацията на купона в CLUB 66 обаче бе уникалното изпълнение на Галена с барабаните. Тя показа завидни умения боравейки с палките и беше аплодирана дълго и бурно от посетителите.

Не по-малко изненадваща се оказа и визията на красивата певица. Тя показа своята блонди-версия в CLUB 66 в Несебър и получи одобрението на феновете си. Фолк дивата показа изключителни форми в уникална рокля, която бе далеч над нивото на стандартното фолк облекло. Галена наистина показа стил и тяло. Съчетани с новата и визия и гласовите качества, тя направо “срази” публиката и създаде толкова настроение, че клиентите в клуба на Морска гара се забавляваха до първите слънчеви лъчи.

Неукротимата Емануела ще пръска страшно много сексапил в CLUB 66 – Несебър на 06.08.2010 г., защото е решила, че 10-те хиляди камъка Swarovski греещи в луксозната дискотека допълнително ще възбуждат насроението й за купона в петък вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !