Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Елеонора Манчева празнува юбилей в Night Flight

отпечатай новината

02.08.2010 14:40 | Видян 7435 пъти

Елеонора Манчева празнува юбилей в Night Flight

Тридесет близки приятели се събраха точно в полунощ в столичния клуб Night Flight, за да поздравят за рождения й ден Мисис Вселена 2007 – Елеонора Манчева. Празникът се превърна в нощ на символите – от огромната трилитрова бутилка естествено пенливо вино Asti – едно от най-скъпите италиански вина в света, до диамантеното бижу, закачливо сложено на червен конец и огромната торта с три свещи, означаващи всяко десетилетие от живота на една от най-красивите жени на планетата. Поднесе й я отново символично един от най-силните мъже – абсолютният балкански и европейски шампион по културизъм Митко Димитров.

VIP зоната в Night Flight се напълни с красавици, повечето носителки на корони за красота и близки приятелки на Елеонора, сред които бяха Лазарина Стефанова (Мисис Милениум), Екатерина Пецу  (Мисис България 2009) и други. Сред кавалерите, освен съпругът на рожденичката – Владимир Манчев, бяха дипломати и познати лица от родния бизнес.
Поздравленията, наздравиците и танците не спряха до зори, а Нора Манчева сподели, че това е най-хубавият рожден ден в живота й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !