Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Dillan разпуска на морето

отпечатай новината

09.08.2010 13:00 | Видян 3252 пъти

Dillan разпуска на морето

Dillan се завърна от няколкодневна почивка на морето. Зареден с положителни емоции, младата надежда на Diapason Records веднага се зае с нови проекти, които се надява да реализира съвсем скоро.

Изпълнителят на актуалния хит „Всичко давам за тебе” предпочете да разпусне на родното Черноморие и се спря на Слънчев бряг. „Много ми харесва там и всяка година не пропускам да ида поне за седмица. Допада ми самия курорт и най-вече това, че там стават страхотни купони.”, обясни той.

Младият певец е голям фен на водните спортове. Не е тайна, че е бил състезател по гребане и дори се е окичвал с републиканки титли за отличните си изяви в различни дисциплини.  Ето защо,  когато се озове на морския бряг, пловдивчанинът никога не пропуска да се отдаде на някои екстремни предизвикателства. „Едно от любимите ми неща е да карам джет. Това ми вдига адреналина страхотно и мога да го правя с часове. Когато се кача на джета, даже не усещам колко бързо минава времето.”, сподели с усмивка новият секссимвол на попфолка.

Но почивката на Dillan вече приключи и сега той обещава да се отдаде на професионалните си ангажименти. „Последната ми песен „Всичко давам за тебе” излезе преди по-малко от месец, но вече съм се заел с нови проекти. Парчето се приема доста добре, което изключително много ме радва, но трябва да изненадам почитателите на хубавата музика и с друг продукт съвсем скоро. Публиката у нас е свикнала ние, изпълнителите по-често да правим нови песни и затова няма да губя нито минута.” , аргументира се той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !