Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Диджей № 1 Армин ван Бюрен на SOLAR SUMMER FESTIVAL 2010

отпечатай новината

09.08.2010 15:40 | Видян 4044 пъти

Диджей № 1 Армин ван Бюрен  на SOLAR SUMMER FESTIVAL 2010

След като на 6-ти август Cacao Beach едва побра около 8000 души, дошли за да се забавляват с първото гостуване у нас на легендата Fatboy Slim, на 13-ти август SOLAR SUMMER FESTIVAL ще сбъдне още една мечта на хилядите български фенове на електронния саунд. Това е датата, на която на Cacao Beach ще посрещнем диджей № 1 за последните три години – големият Armin Van Buuren. Няма друг диджей, който може да се сравни с успехите и с милионите фенове, които има холандската мега звезда.

А за всички свои успехи твърди, че стои страстта му към музиката. „Това не е мое хоби, това е начинът ми на живот.” споделя Армин ван Бюрен.

Роден в музикално семейство, Армин от дете се отдава на страстта си към музиката. Той инвестира всички спечелени средства от разнасянето на вестници в плочи. 10-годишен започва да разработва свои собствени програми на компютъра на майка си и вече е увлечен и от света на технологиите. Признава, че най-голямо влияние му е оказал пионерът в електронната музика Жан Мишел Жар, както и холандския продуцент Бен Либранд, който по-късно го напътства в музикалната му кариера. Като прохождащ диджей Армин решава, че не зле да има професия, в случай че не му потръгне с диджейството.

Затова записва и завършва успешно право, макар, че в последния си курс вече е звезда.
Армин е заклет любител на транса, въпреки че не се ограничава с един стил. „Какво прави транса толкова добър, това е, че можеш да го смесваш с електро, минимал, или каквото ти харесваш”- споделя холандецът. Не обича да слага етикети, затова пък описва музиката си като еуфорична, ободряваща, мелодична и енергична.

Авторът на супер успешни четири албума и  хитове като "Who Is Watching", "Going Wrong" и "In and Out of Love", в момента подготвя нов албум. Самият той признава, че огромната му популярност се дължи на неговото радио шоу A State Of Trance (ASOT), което се излъчва всяка седмица в над 40 страни. На пазара вече е годишната му ASOT компилация, която включва ексклузивни парчета, ремикси и свежи тракове на звезди като Ørjan Nielsen, Andy Moor, Thomas Bronzwaer, Faithless и Arnej. В компилацията попада и чисто новото парче на самия Armin, продължение на “Tuvan”.

За гостуването си на Solar, Армин пристига със собствения си самолет и в компанията на свой колега - Глен Морисън (Glenn Morrison). Именно това е диджеят, който самият Армин е избрал да подгрее публиката преди неговото качване на сцената. Освен на Армин, Глен Морисън е любимец на Justice, John Digweed, Laurent Garnier, Sasha, Tiesto, Sander Kleinenberg и Sven Vath, имена безспорно доказващи класата му.

А от всичко казано до тук партито на Armin Van Buuren от сега дава заявката да стане музикалното събитие на годината в България.

И като на истински фестивал на следващия ден – 14-ти август, парти вълната на Solar ще залее Bedroom Beach с тандема Mark Knight & Martijn Ten Velden. Миналата година с 6 часов сет те подлудиха българската публика и именно събитието в България Mark Knight обяви като най-доброто си парти за 2009г. в класацията на DJ Mag TOP 100.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !