Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

ЮЛИЯ ЮРЕВИЧ И DJ ROXTA РАЗТЪРСИХА “ROYAL BEACH MALL”

отпечатай новината

10.08.2010 11:00 | Видян 5501 пъти

ЮЛИЯ ЮРЕВИЧ И DJ ROXTA РАЗТЪРСИХА “ROYAL BEACH MALL”

Чаровната Мис България 2007 беше блестяща в ролята си на водеща. В петък Юлия, заедно с топ модели на агенция „Експоуз моделс”, сред които  Гергана Малкоданска, Емануела Бадева и Александра Николова,  представиха  най-актуалните колекции на магазините в „Роял Биич Мол” Слънчев бряг.

Въпреки убийствената и почти непоносима горещина, моделите дефилираха с  огромно настроение и най-висок профeсионализъм. Ефектният им грим и прически, които бяха направени от студио за красота „Helan“, не се развалиха през двата часа на спектакала, а уникалната хореография и забавен диалог на водещите Юлия Юревич и Любен Кънев бяха многократно аплодирани. Немският диджей и музикален продуцент DJ Roxta раздвижи  атмосферата и публиката танцува заедно с моделите, като ревюто се превърна  в истински и непринуден купон.

Сред гостите бе забелязан Азис, както и множество други ВИП персони. Вдъхновени от уникалната идея на организаторите, те останаха в мола и след края на ревюто, когато, обзети от любопитство, се впуснаха в усилени покупки. „Royal Beach Mall” определено се оказа атрактивно място за родния ни  светски елит.

Бляскавато събитие в Слънчев бряг бе организирано от Модабар Продакшънс  (продуценти и на хитовото лайфстайл предаване по Нова Телевизия  „Поверително от...“) и Галакси Пропърти Груп.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !