Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Катето влюбена в йога инструктор

отпечатай новината

13.08.2010 12:30 | Видян 4308 пъти

Катето влюбена в йога инструктор

Катето Евро направо си е хлътнала до уши по йога инструктора си. Оттогава не про­пуска урок при него. Твърди, че йогата я лекува и подмладява и рекламира клуба на всичките си познати.

Три пъти седмично чинно чака в залата да започне часът по източни практики. Но интересът на звезда­та, докато се изви­ва плавно в странни пози, е насочен не към духовното извисяване, а към младия инструк­тор. Присъстващи на тренировките свиде­телстват, че актрисата през минута го вика да й разясни отблизо някое движение и да й покаже как да диша правилно.

Кубинецът също не е равнодушен към ухажването. Спо­ред ученички на йога гуруто напоследък той и Евро често пие­ли чай след часовете в близко кафене. До­къде е стигнала свалката, обаче все още не е ясно.

Кубинецът е с около 15 години по-млад от актрисата и е необвързан. Же­ната, заради която дошъл в България, го напуснала, след като направила спонтанен аборт и се върнала в Индия. Той обаче ха­ресвал уроците с българските си клиентки и останал. Според ученичките му бил доста палав, говорел свободно с всички и често излизал с дами, посещаващи часовете му. Катето Евро обаче е първата, която задържа интереса му повече от седмица, научихa от в.“Уикенд“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !