Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Българите обичат „Комиците”

отпечатай новината

18.08.2010 15:15 | Видян 5423 пъти

Българите обичат „Комиците”

Щастлив фен на концерт в  Пловдив от лятното турне на „Комиците” се разкрещя с пълно гърло – „Българите обичат „Комиците”. Показаха го и препълнените летни театри в градовете Сандански и Пловдив, където обичаните актьори и гост изпълнители вече изнесоха три концерта. Заедно с предвидените билети, в дните на представленията се продаваха извънредно билети за правостоящи и въпреки това много хора не успяха да гледат любимците си. Капацитета на залите не позволи това, макар че предвидливо организаторите обявиха, че във всеки град ще се играят по две представления.

Овациите на публиката бяха като адреналин за Любомир Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов и всички други колеги и изпълнители от трупата, който не крият радостта си от срещите на живо по време на турнето и все още не чувстват умора, въпреки, че спят не повече от 5 часа на нощ, за да репетират, пътуват и изнасят концерти.

Кръстю Лафазанов в ролята си на Матра Архатова предизвика силен бум от възгласи от страна на женската аудитория по време на своя монолог на сцената, а присъствието и на кмета на гр. Пловдив, г-н Славчо Атанасов стана повод за нови импровизации и шеги. Градоначалникът се оказа човек с огромно чувство за хумор и се смя от сърце почти два часа на „Комиците”.

Въпреки жегите и натоварения график целият екип, пътуващ с турнето се чувства щастлив от любовта, с която са посрещнати актьорите, Елица и Стунджи и Устата и с очакване пътуват към морето, където на 19 и 20 август ще изнесат два концерта пред публиката в гр. Бургас. Следват 22 и 23 август – Стара Загора, 25 и 26 – Варна, 27 август – Каварна, 29 и 30 – Русе.
Билети все още може да се намерят на касите на „Булсатком”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !