Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Краси Радков и Виктор Калев на нова сцена

отпечатай новината

05.02.2010 17:00 | Видян 8132 пъти

Краси Радков и Виктор Калев на нова сцена

Много смях и забава обещават от звездния The Cotton Club през февруари и март. Програмата на хитовото столично заведение ще е посветена на нейно величество комедията. Цели два месеца The Cotton Club ще предлага смях и настроение в “Нощта на актьора”, с избрани скечове и музикални изпълнения на двама от най-забележителните български комедийни актьори Краси Радков и Виктор Калев.
На 10 февруари, Краси Радков ще поведе шоуто на комиците в The Cotton Club, а Невена Цонева с балет “Магаданс” ще взриви емоциите с хитовете си. По-следващата седмица, на 24 февруари, Виктор Калев ще го удари на скечове, а за музикалното настроение на гостите ще се погрижат Борис Солтарийски и Нели Петкова от “Ку-ку бенд” и балет “Магаданс”.
В “Нощта  на актьора”, повече от два часа невиждано комедийно шоу със звездите  Краси Радков и Виктор Калев, очаква гостите на The Cotton Club. Публиката в елегантното столично заведение ще има възможност да се запознае с тях на живо, и да прекара една вечер, пълна със смях и добро настроение.Двамата невероятно талантливи шоумени и интерпретатори ще представят своите най-популярни образи като Гацо Бацов, Станислав Христосков, Проф. Кучков, Лили Иванова, Рънърса, Др.Ливайн, Володя Стоянов и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !