Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Краси Радков прави свое шоу

отпечатай новината

07.08.2009 13:00 | Видян 11290 пъти

Краси Радков прави свое шоу

Култовият комик Красимир Радков от есента ще се изявява в собствено шоу. То ще се казва... "Къде е батко", естествено, и ще се излъчва по Би Ти Ви.

Станислав Христов Христосков ще върти забавното предаване. Ще му помагат всички, които участват в сериала - фолкпевицата Емануела, в ролята на сексапилната чистачка, мечтаеща да стане певица Бубето, Мариан Бачев, Ники Урумов, Нона Йотова... Краси Радков обаче не се цепи от екипа на Слави Трифонов. Напротив. Именно фирмата на Дългия "7/8" ще е продуцент на новото шоу. Гологлавият водещ подготвя цяла серия телевизионни проекти.

Междувременно Краси разкърти Велико Търново, където беше поредният концерт на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Футболната легенда Гацо Бацов и този път не пропусна да се закачи с болярите. Освен че им предложи да мине към „Етър", той сподели, че е учил Трифон Иванов да рита.

Гацо подари на публиката три фланелки с надпис „Гацо Бацов №1", които бяха изстреляни със специално „оръдие", което според Гацо си е чушкопек.

Той не пропусна и да мобилизира присъстващите за две търновски мексикански вълни - едната от ляво надясно, другата - от дясно наляво. Бубето (Емануела) от „Къде е батко" сподели откровено, че си търси мъж - романтичен и скромен, пък бил той и богат. Бат` Сали пък призна, че иска дългокрака жена, за да тича по-бързо до магазина за бира.

Краси Радков събра за малко повече от един месец 31 307 почитатели в страницата си в социалната мрежа Фейсбук. Така Краси постави своеобразен рекорд в родното виртуално пространство. Той е доста по-напред от останалите известни българи, които се подвизават там. За сравнение, фолк-певицата Преслава, в момента №1 в бранша, има под 1400 фенове в своята страница. Макар да се води титуляр на профила, Краси Радков дори не беше чувал, че има собствена регистрация в социалната мрежа", пише пък "Монитор". "Така ли?! Много интересно, но наистина за първи път чувам. Какво е това?", коментирал той.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !