Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джина Стоева с нов клип

отпечатай новината

02.04.2008 15:01 | Видян 6176 пъти | Гласували 1

Джина Стоева с нов клип

Джина Стоева има нова професия- вае скулптури! Певицата си разнообразява нощите като извършва банкови обири. Това не е шега, а част от сюжета на най-новия видеоклип на красавицата. Страхотният сценарий вплита Джина в опасна игра със сценичния й партньор Миро, познат на зрителите от участието му в „Сървайвър 2”.
Талантливата певица, която наскоро спечели наградата за най-проспериращ изпълнител, снима видеото към песента „Няма да ти мине” в изоставено хале на „Захарна фабрика” в София.
По сценарий Джина Стоева играе приятелка на полицай (в ролята екзотичния Миро). През деня майстори скулптури с горелка, а вечерта зеленооката героиня се превръща в крадла. Влюбеният мъж дори не подозира за опасното занимание на половинката си.
След романтична любовна нощ, героят на Миро става да си вземе нещо за пиене, докато любимата му спи. Сценичният приятел на певицата случайно попада на лист, на който има схема на сграда и охранителната й система. Докато се опитва да разбере за какво става въпрос, се подпира на хладилника. Изведнъж се отваря таен склад, в който има купища диаманти, които приятелката му е обрала.
Честният полицай изпада в истерия и буди хубавицата. Тя е своенравна и решителна, в разгара на спора дори вади пистолет и го насочва към него. Младият мъж с болка разбира, че тя е отговорна и за много други кражби. Той звъни на полицията и Джина Стоева е „тикната” зад решетките.
Интересното видео е придружено и от специални ефекти. За пръв път можете да видите изпълнителката с черна дълга коса. Освен това певицата се катери по въже, преминава опасни препятствия в опита си да избяга от закона. За някои сцени за използвани и дубльори.
Режисьори на клипа са Румен Атанасов и Лъчезар Костов.
„Работихме много ползотворно с екипа. По принцип такива снимки се правят два дни, но ние успяхме да се справим за един. Трябваше да вляза в роля и ми беше доста интересно, като цяло актьорската игра винаги ме е впечатлявала!”, сподели Джина Стоева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !