Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рачков и Мария няма да си купуват къща в луксозен комплекс

отпечатай новината

01.09.2010 14:41 | Видян 6686 пъти | Гласували 2

Рачков и Мария няма да си купуват къща в луксозен комплекс

Ферхонде ще изпълни заканата си и ще се завърне да живее в къщата на Али Ръза, но този път ще бъде далече от семейството. Това разкри в първото издание на „Денят е прекрасен” актрисата Ирина Маринова, която дублира най-противоречивата героиня от култовия сериал „Листопад”. Ферхонде както винаги стои в дъното на интригата и в новите серии на турската сага, които започват от тази вечер по бТВ. Тя щяла да изгони семейството на Ръза от къщата им и да живее с най-омразният мъж в сериала, разказа Христо Узунов – гласът на бащата Али. Христо и Ирина, които озвучават няколко от героите на „Листопад”, споделиха, че много харесват сериала и с удоволствие следят развитието на историята. При влизането си в студиото на „Денят е прекрасен” двамата събуха обувките си по стар турски обичай, който в действителност е част и от българската култура.

Димитър Рачков, който също гостува в първия брой на „Денят е прекрасен”каза, че в момента съди издателите на жълт вестник, защото използвали без негово знание лика му, за да си направят реклама. „Бяха направили колаж от снимка на мое участие и в ръката ми се беше озовал въпросния вестник!”, с леко горчива усмивка разказа Рачков. Той отрече в момента двамата с Мария да си купуват къща в луксозен комплекс в „Панчарево”, което беше широко тиражирано отново от жълтата преса. Господарите Рачков и Мария прекарали две седмици от ваканцията си в Италия с голяма част от екипа на предаването, което също тръгва с нов сезон след броени дни. Новината е, че този път в студиото на „Господари на ефира” вече ще има и публика и може би ще е с променен час.

Друго известно телевизионно семейство – Атон и Ванчето Ставреви от „Стъклен дом” също гостуваха на „Денят е прекрасен”. Актьорите Краси Ранков и Стефка Янорова са доста натоварени, защото в момента текат снимките на новия сезон на сериала. Ранков, който изпълнява ролята на охрана и бивш полицай в сериала каза, че  много се радва на новия герой на Асен Блатечки, защото: „За всяко добро ченге е нужно да има достоен противник в лицето на качествен престъпник! Блатечки изглежда така в сериала, защото ме имитира.” Двамата са добри приятели извън снимачната площадка и се радват да работят заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !