Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Светлана Василева направи класация на българските мъже

отпечатай новината

06.09.2010 17:00 | Видян 7680 пъти

Светлана Василева направи класация на българските мъже

Сочената за настояща любима на Гонзо Светлана Василева не престава да показва безскрупулност и разкрепостеност. Наскоро в обширно интервю в медиите тя направи класация на потентността на българските мъже по съсловен признак. Най-отгоре в класацията постави способностите на нашенските ритнитопковци.

В списъка й от завоевания, както вече пояснихме, са и Дарко Тасевски, и Ивелин Попов. След тях най й се нравели мутрите. После поставяла бизнесмените. За накрая оставяла политиците, които били много зле в леглото.

Факт е обаче, че топмоделката е опитвала от всичко, та да е наясно и да не си губи времето с неподходящи представители на мъжкия пол. Да, но накрая от презадоволеност и претенциозност май се е оказала преситена от ласките на другия пол, щом папараци от „Нощен труд" са я засекли в открити любовни игри с представителка на женския пол.

Двете хубавици са се отдавали на ласките помежду си без капка свян и задръжки. Попитана за коментар, Светлана отговорила, че не се сдържа пред красивите ни българки, пък и щом е за забавлението, защо да не опита и с жени. Иначе не била лесбийка.

Дамата е известна и с разкритието, че манекенки си лягат с футболисти от грандовете ни по за 1500 лв. на нощ.

Снимка: сп. Плейбой

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !