Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Съвременните Зевс и Европа - първи гости във втория сезон на „Шоуто на Иван & Андрей”

отпечатай новината

07.09.2010 15:00 | Видян 4427 пъти

Съвременните Зевс и Европа - първи гости във втория сезон на „Шоуто на Иван & Андрей”

Първите гости в „Шоуто на Иван & Андрей” бяха семейство на Гергана и Соломон Паси. Рекламната кампания за старта на втория сезон на шоуто, включва асоциации с известни исторически двойки, които са постигнали заедно нещо значимо. Иван & Андрей избраха семейство Паси като съвременна двойка с исторически постижения. Двамата семейни политици с големи българо-европейски заслуги споделиха пред водещите, че всички сме част от историята.

В разговора със семейство Паси стана дума за наскоро родената им дъщеричка Михаела, както и за романтичната им сватба на 14-ти февруари в село Стойките и предложението за сватба, дошло в Занзибар. В тази връзка госпожа Паси отбеляза шеговито: „Никога не знаеш какво ще започнеш в Занзибар и какво ще завършиш в с. Стойките с човек като Соломон Паси!”. А господин Паси бе откровен: „Истината е, че Симеон II ни събра, макар не с цел брак!”, имайки предвид екипа на НДСВ. Той отново бе дипломатичен като заяви, че в личен план за него това е най-голямата печалба от участието му в политиката.

Двамата водещи провокираха екс-външния министър да коментира назначението на Шкумбата за консул в Чикаго, на което господин Паси остроумно отговори: „Докато бях външен министър, нямах такова въображение”. На въпрос за бъдещите им творчески планове, господин Паси сподели, че за следващите 20 години са се съсредоточили върху няколко големи проекта. Един от тях е да изпратим отново българин в космоса и така да възстановим старата космическа слава на България. А Гергана Паси определи като много интересно и даващо свобода поприще, заниманията си с една от най-древните европейски организации с близо 100-годишна история – „Паневропа”. Дамата разкри, че се е ангажирала с развитието на движението „Паневропа” в България и гордо добави: „Аз вървя по стъпките на Соломон!”.

Днес в шоуто ще има сблъсък на тема „Отклоняване на средства или създаване на добър имидж за България са 7 млн. лв. за рекламна кампания?” Гости ще бъдат Максим Бехар - ПР експерт, председател на Българската асоциация на ПР агенциите и Благой Рагин - председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !