Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гала отрече слуховете, че е бременна

отпечатай новината

14.09.2010 14:40 | Видян 8728 пъти

Гала отрече слуховете, че е бременна

По случай първия брой на "На кафе" за новия сезон, Гала сподели зад кулисите как е прекарала лятната си почивка, писа Труд.

“Бях на прекрасен круиз, като посетих Италия, Испания, Тунис. Преди започването на новия сезон бях и в Прага с дъщеря ми Мари и Джуджи (приятелка на Гала). Беше наистина невероятно, но от толкова пътуване все пак не успях да си почина”, смее се чаровната водеща.

Тя за пореден път опроверга слуховете, че е бременна, които жълтата преса подклаждаше през последните месеци. “Омръзна ми да слушам, че нося дете. Имам такива планове, но сега моментът не е подходящ. Отслабнала съм с 1-2 килограма, дано жълтата преса престане с тези лъжи”, заяви Гала.

“Сега съм съсредоточена върху работата и дъщеря си.” Мари, момиченцето на Гала, вече е на 13 години и на 15 септември ще е в седми клас.

Майка й се похвали, че пубертетът на дъщеря й минава изключително безпроблемно, защото щерката била “разумно дете”. “Когато аз бях в пубертета, никога не се говореше за тийнейджърските бунтове и неволи. Те просто се случваха, без да им се обръща внимание”, спомня си водещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !