Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Борат става Фреди Меркюри

отпечатай новината

17.09.2010 15:00 | Видян 3297 пъти

Борат става Фреди Меркюри

Саша Барън Коен, известен в ролята си на Борат, ще играе легендарния вокалист на Queen в нов биографичен филм за Фреди Меркюри. Проектът, който още няма заглавие, ще бъде по сценарий на Питър Морган и проследява историята на култовата банда от формирането й до емблематичния концерт Live Aid през 1985 г.

Филмовата компания GK Films, която ще продуцира лентата, обяви, че вече е получила правата за най-известните парчета на групата, сред които Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, We Will Rock you и Another One Bites The Dust.

“Queen e една от най-великите рок банди на всички времена и музикална марка сама по себе си. А Фреди Меркюри е вдъхновяващ артист. Така че със Саша Барон Коен, сценария на Питър Морган и подкрепата на Queen, ще имаме комбинация, която да разкаже истинската история зад техния успех“, коментира собственикът на компанията Греъм Кинг.

До момента ролята на Фреди е играна от Рос МакКол в документалния сегмент от Queen Video Hits 2 и от Гавин Клакстън в сериала Къщата на рока.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !