Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Доган стяга сватба

отпечатай новината

04.04.2008 14:22 | Видян 17036 пъти | Гласували 8

Доган стяга сватба

Тежка сватба стяга лидерът на ДПС Ахмед Доган, пише Екпрес. Синът му от Таня Желязкова - Демир, е сгоден за дъщерята на зам.министъра на образованието и науката Муккадес Налбант - Елис. Връзката между двамата млади била официализирана в началото на февруари, когато Демир получил одобрение от властния си баща. Сватбата е планирана за лятото и цялото депесарско войнство тръпне в очакване на събитието.

За благосклонността на Доган към бившата момчилградска учителка Муккадес и съпруга й Аляедтин, който е главен секретар на Граданска защита, се заговори в края на миналата година. Тогава стана ясно, че синът на Сокола и дъщерята на семейство Налбант са гаджета. Младата дама живее в София, след като майка й стана зам. министър на образованието. Елис се запознала с Демир миналото лято. Синът на Сокола, който е студент в Солунски сити колидж ъф економикс, бил в столицата, за да урежда проекти на фондацията си. Неговата организация бори наркоманията сред младежите.

Таня Желязкова и Ахмед Доган се познават от студентския им период във Философския факултет на Софийския университет. Синът им Демир е рожба на младежката им любов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !