Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Играта „СМС за Милиони” промени живота на санитарка от ИСУЛ

отпечатай новината

27.09.2010 17:00 | Видян 9625 пъти | Гласували 2

Играта „СМС за Милиони” промени живота на санитарка от ИСУЛ

Най-новата игра „СМС за Милиони” по Нова ТВ даде шанс на 56-годишната Капка Костадинова от София да промени живота си. Санитарката от ИСУЛ беше първата участничка, която спечели атрактивните 20 хил. лв. през миналата седмица. Капка е майка на две деца и баба на три внучета и това е първата печалба в живота й. С наградата ще покрие банковите си кредити и ще изпълни мечтата на едно от внучетата си – да му купи лаптоп.

“Водещият Ники Кънчев ме мотивира да участвам”, сподели г-жа Костадинова и допълни, че иска да играе и за колата, нищо че не е шофьор.

Общо 6 участника спечелиха големите награди от играта  „СМС за Милиони” от старта й на 20 септември досега. Иво Михайлов, Добролюба Тодорова, Силвия Тачева, Мария Христова и Явор Динков са останалите победители от изтеклата седмица. Тази вечер Ники Кънчев ще изтегли още двама, единият от които ще спечели чисто нов червен Фолксваген Голф 6, а другият ще грабне първия седмичен джакпот в размер на почти 18 хил. лв. За него се състезават тримата участници, събрали най-много точки, т.е. отговорили правилно на най-много въпроси.

Право на участие в играта имат всички потребители на М-Тел, Глобул и Виваком, навършили 18 години, които изпратят с безплатен СМС своето ЕГН на номер 9999 за регистрация. „СМС за Милиони” се организира от „Ню Геймс” с партньорството на М-Тел. Според задължителните игрални условия и правила за провеждане на "СМС за Милиони", одобрени от Държавната комисия по хазарта (ДКХ), регистрацията се извършва чрез ЕГН с оглед недопускане на участници, които не са навършили пълнолетие. Организаторът на играта е регистриран като администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни и е предприел всички средства за опазване на тайната на притежаваната информация, в съответсвие със Закона за защита на личните данни.

Всеки делничен ден в студиото на Нова ТВ на живо в 18.20 ч. победителят от предишния ден тегли името на новия печеливш на 20 000 лв. или на Фолксваген Голф 6, в събота предаването е от 18.00 часа, а в неделя – от 17.40 часа. Пълна информация за новата игра, както и условията за участие в нея можете да получите на сайта  www.smsmilioni.bg. До 31 декември 2010 г. в играта ще бъдат раздадени рекордните над 1 милион лева под формата на парични награди и 60 нови автомобила Фолксваген Голф Шесто поколение, пълни с екстри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !