Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Бербо отряза Матеус по американска тв

отпечатай новината

30.09.2010 12:00 | Видян 4737 пъти

Бербо отряза Матеус по американска тв

Новият национален селекционер Лотар Матеус получи индиректно отрицателен отговор от мегазвездата на българския футбол Димитър Бербатов. При представянето си като държавен треньор знаменитият германец обяви, че цел №1 е да върне в отбора деветката на Манчестър Юнайтед. Както е известно, Бербо обяви фаталното си решение, че напуска на 13 май в 13 часа и 13 минути. Онази вечер в интервю за американския тв канал ESPN той в прав текст обясни причината за раздялата, която досега с половин уста все премълчаваше.

"Винаги съм казвал, че няма да играя в националния отбор, когато наближа 30 години. Решението ми няма да се промени. "Моментът, в който вкарах 48-ия си гол за България и подобрих рекорда на Христо Бонев, бе страхотен за мен. Това бе и най-подходящото време да затворя страницата "национален отбор". Решението не бе лесно, но съм доволен, че го взех. Без значение колко усилия полагах с националната фланелка, получавах обиди за представянето си.

Винаги имаше хора, които не бяха доволни, когато играех за България, така че не бе необходимо да се тревожа повече за това", заяви Бербо, който от началото на сезона в Англия се намира във великолепна форма. Струващият почти 37 милиона евро нападател има 7 гола в 7 мача и бе обявен за „гений на нашето време с прическа на Дракула“ от мениджъра си Сър Алекс Фъргюсън. Най-големият му мач беше при уникалната победа с 3:2 над вечния съперник на Юнайтед – Ливърпул, когато наниза 3 гола, вторият от които – истински шедьовър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !